Adománnyal is ÖRÖMMEL FORDULOK FELÉD

Közösségünk „kőröl-kőre”, kis lépésekkel építkezik. A Gondviselő Isten ezeket a kis lépéseket teszi naggyá, ahogyan a vizet borrá változtatja. Az emberi áldozat isteni eszközzé válik. „Semmit nélküled, semmit nélkülünk!” A közösségünk építésének a legértékesebb eszközei az imádságaink és a felajánlott áldozataink. Elsősorban erre számítunk, erre számít Isten és Gondviselő Édesanyánk is, aki mindig bőkezűen osztja adományait. Ahogyan eddig is, most is szükség van azonban pénzbeli adományra is ahhoz, hogy bebizonyítsuk, hogy komoly a szándékunk.

 

 

 

 

Parkoljunk le a Szűzanyánál!

Szeretnénk befejezni az Óbudaváron elkezdett építkezést. A képzőházak használatbavételi engedélyéhez egy parkoló építésére van szükség.

Közlemény: „parkoljunk le”

 

Csak tisztán a jövőbe!

Ahhoz, hogy tovább építhessük a központunkat és a „Diós házat” használni tudjuk, szükséges a szennyvízelvezetést megoldanunk. Ez hatalmas költség, amelynek az önrésze is tetemes.

Közlemény: „megtisztulunk”

 

Biztonságot a gyermekeinknek!

A kultúrház Óbudaváron a gyerekek rezidenciája. Ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen használható legyen, fel kell újítanunk.

Közlemény: „biztonság”

 

Építsük együtt a közösségünket! Fogjunk össze a növekedésért! Imádságaink, áldozataink, felajánlásaink és adományaink összeadódnak.       

 

Egyéb célokra.                                      Köszönjük!                                          „MHC”

 

Családok a Családért Egyesület: 73200134-10000434

 

2019. június 22. (Az első óbudavári családnapok 34. évfordulóján)

 

plakát letöltése