Schönstatt Szentélyt Magyarországnak Alapítvány

EGYSZERÛSÍTETT KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

1. A 2013 évi gazdálkodás bemutatása:

FORRÁSOK

Pénztár 377 958
Záróegyenleg összesen 1 938 819
ÖSSZESEN: 12 087 412

Az Alapítvány egy magánszemélytől 2011-ben 2 millió Ft visszatérítendő támogatást kapott a központ építéséhez. A támogató a lemondott a 2 millió Ft támogatási összeg visszatérítéséről.

2. Közhasznú tevékenység:

Az Alapítvány elsődleges célkitűzése a kápolna, ezt követően egy képző központ és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló épületek felépítése, a meglévő ingatlanok felújítása. A 2013 évi költségek az Óbudavár, Fő u. 4. sz. alatti MHC ház utolsó traktusának felújítására vonatkoznak közvetlen anyagvásárlással, illetve a Családok a Családért Egyesületnek adott vissza nem térítendő támogatás nyújtásával, melyet egyes kivitelezői számlák kifizetésére utaltunk át. Megvalósult a tető hőszigetelés felújítása, a 4 fürdőszoba felújítása, a gépészeti rekonstrukció során gázkazán csere korszerű kondenzációs kazánra, valamint tetősíkban elhelyezett napkollektorok telepítése.

MHC-ház felújítása 2013-ban összesen:                                           4.140,- eFt

3. Költségvetési támogatások felhasználása:

Az Alapítvány a 2011 évi személyi jövedelemadók 1%-ból 2012-ben 15 eFt költségvetési támogatást kapott közcélú felhasználására, melyet 2013-ban az MHC-ház felújítására fordította.

4. Köszönetnyilvánítás:

A Schönstatt-szentélyt Magyarországnak Alapítvány ezúton fejezi ki köszönetét mindenkinek, aki tevékenységének ellátáshoz 2013-ban anyagi vagy nem anyagi segítséget nyújtott.

Óbudavár, 2014. május 12.                                                   Therné Rapcsák Ágnes

kuratóriumi elnök

Címkék: